A JÓ BEFEKTETÉS AZ, AMINEK HASZNÁLATI ÉRTÉKE VAN.

A JÓ BEFEKTETÉS, AMI NEM CSAK ÉRTÉKET ŐRIZ, HANEM ÖRÖMET IS AD.

Nap, mint nap…

ELADÓ BALATON PARTI LAKÁSOK PATINÁS KÖRNYEZETBEN

Az Aranypart Ingatlanfejlesztő Alap 2010 óta folytat lakóingatlan fejlesztéseket Siófokon és környékén. Az elmúlt tíz évben több, mint 800 elégedett lakás tulajdonost tudhatunk magunkénak. Legújabb fejlesztésünkként megkezdtük Balatonföldváron a volt Aqua Hotel teljeskörű felújítását.

A tervezés során fontos szempont volt a praktikum, a használhatóság, a fenntarthatóság, melyet a korábban általunk értékesített siófoki lakások és nyaralók tervezésének és értékesítésének tapasztalata szült, megannyi vásárlói visszajelzés alapján.

Balatonföldvár a déli part egyik legközkedveltebb nyaralóhelye.

A település nyugodt, családias hangulata, az M7-es autópályán való könnyű megközelíthetősége, és a közel 3 kilométernyi partszakaszon elnyúló, lassan mélyülő vizű strandjai miatt ma is népszerű. Balatonföldvár a vitorlássport elismert hazai fellegvára. Itt található a déli part legnagyobb kikötője, mely nagyszerű bázist biztosít a vitorlázás szerelmeseinek. Egyedülálló módon a part szinte végig bejárható, a száz éve ültetett platán fák árnyékában magával ragadó sétány vezet végig.

Földvár nagy előnye, hogy a zajos fesztiválok, és a tömegturizmus eddig elkerülték, és a főszezonban sem mondható zsúfolnak. Igazi családbarát hely, ahol a pihenésé és feltöltődésé a főszerep

Az Aqua Residence a Balaton partjától csupán pár utcányira, a Petőfi Sándor utcában kínál 38 kiváló elrendezésű és élhető lakást. A szerkezetig visszabontott épület új hőszigetelési rendszere a mai érvényes energetikai szabványoknak megfelelő, a lakások hűtése-fűtése a mai kor követelménye szerint hőszivattyús rendszerrel lesz kiépítve. A szintek megközelíthetőségét lift fogja biztosítani. A társasház zárt udvara pedig lehetővé teszi a biztonságos parkolást a lakók számára.

A felmerült keresleti igényeknek megfelelően 80% -ban kisméretű, 28 m2 körüli alapterületű apartmanokat alakítunk ki, lehetővé téve a kedvező ár képzést, ezáltal nagyobb számban tehetjük elérhetővé a kiscsaládosok és befektetők részére a lakásvásárlást. A véglegessé vált építési engedély alapján megépülő balatoni eladó lakások vételárát a hatályos jogszabályoknak megfelelően 5 %-os áfa figyelembevételével alakítottuk ki.

Tervezett műszaki átadás: 2023 nyár vége.

LÁTVÁNYTERVEK

A képekre kattintva megnézheti az eladó balatoni parti lakások látványterveit!

A képek tájékoztató jellegűek és nem a pontos műszaki tartalom megjelenítése.
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

KAPCSOLAT

Kérdések, kérések esetén készséggel állunk rendelkezésére,

munkanapokon 9-17 óra között.

Kókai Katalin

értékesítési vezető

ertekesites(kukac)divinus.hu

(+36) 30 408 5875