BEMUTATKOZÁS

Az Aranypart Ingatlanbefektetési Alap 2010 óta folytat lakóingatlan fejlesztéseket Siófokon és környékén. 2016 nyarán kezdte meg a siófoki Ezüstparton a volt Ezüstpart Hotel 90 000 m2-es területének a rehabilitációját, 50 méterre a Balatontól, ahol a megfelelő ár-érték aránynak köszönhetően az elmúlt két évben 3db 72 lakásból álló társasház átépítését, értékesítését és átadását bonyolította, bonyolítja le.

A fejlesztés újabb állomásához érkezve, 2018 augusztusában megkezdte a IV. ütem CADET Társasház felújítását és értékesítését. A korábban szállodaként üzemelő 10 emelet magas épület, egyedülálló, elvehetetlen panorámát fog biztosítani szerencsés tulajdonosai számára. Ilyen magas épületet már a helyi építési szabályzatok nem engedélyeznek építeni a Balaton-parton, éppen ezért döntöttek az épület teljeskőrű felújítása, modernizációja mellett.

A szerkezetig visszabontott épület hőszigetelési rendszere a 2018-tól érvényes energetikai szabványoknak megfelelő, a lakások hűtése-fűtése a mai kor követelménye szerint hőszivattyús rendszerrel lesz kiépítve. A szintek megközelíthetőségét liftek fogják biztosítani. A 11. emeleten a Balatonon egyedülálló, elvehetetlen örök tihanyi panorámával rendelkező 3 db luxus Penthouse lakás lesz újonnan kialakítva, melyek kimagasló műszaki tartalommal, fürdőszobái igényes burkolattal, 3 rétegű hang és hőszigetelt toló nyílászárókkal lesznek felszerelve, így téve még exkluzívabbá az egyébként is páratlan adottságokkal rendelkező lakásokat. A hozzá tartozó, közel 5.000 m2 nyári kültéri szabadidő park kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít majd családosok számára is, napozóágyaival és kalandparkjával. A telken belüli gyermekjátszóteret és szabadtéri fitnesz parkot térítésmentesen vehetik igénybe a tulajdonosok. Az ingatlan előtt elhúzódó több mint 3 km hosszú szabadstrandi terület, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit. A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.

Katamarán

Vissza nem térő lehetőség, hogy a déli part legmagasabb épületében kialakításra kerülő 103 lakás egyik szerencsés tulajdonosa lehessen!
A lakások már 38 m2-es alapterülettől, bruttó 44 millió forinttól megvásárolhatók.

Kedvező ár, egyediség, értékállóság, kiváló befektetési lehetőség!

Várható átadási határidő: 2020.
FIZETÉS ÜTEMEZÉS

HATÁRIDŐ

ÖSSZEG

foglaló

az adásvételi szerződés letétkezelő által történő jóváhagyásáról való Eladói értesítést követő 2 banki napon belül

a vételár 10%-a (5% áfa)

I. vételárrészlet

az adásvételi szerződés letétkezelő által történő jóváhagyásáról való Eladói értesítést követő 2 banki napon belül

a vételár további 90%-a (5% áfa)

Amennyiben a honlapon feltüntetett fizetési ütemezésről eltérőn szeretné megvásárolni az ingatlant minden esetben vegye fel értékesítő kollégáinkkal a kapcsolatot.

JOGI FELHÍVÁS

A lakások bruttó ára a fizetési ütemezés függvénye!

A lakásingatlanokra, adott időszakra szólóan megállapított általános forgalmi adó (a jelenlegi szabályok szerint 2023. december 31-ig 5% áfa) érvényes.

Az általános forgalmi adó mértékét az adott időszakban hatályos jogszabály határozza meg.

HELYSZÍNRAJZ

Helyszínrajz

GALÉRIA

PROJEKT HÍREK

HÍREK

Felfűtötte a nyaralópiacot a klímaváltozás

(forrás: nlc.hu)

Siófok a legnépszerűbb úti cél

(forrás: aquamagazin)

Nagy tematikus vidámpark terve érlelődik a Balatonnál

(forrás: aquamagazin)

LETÖLTHETŐ TARTALOM

MŰSZAKI
TARTALOM

LETÖLTÉS

VÉTELI SZÁNDÉK
NYILATKOZAT

LETÖLTÉS

ELŐADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS
MINTA

LETÖLTÉS

KAPCSOLAT

Amennyiben érdekli valamelyik eladó nyaraló,

lépjen velünk kapcsolatba!

Kókai Katalin

értékesítő

ertekesites@divinus.hu

(+36) 30 408 5875