EZÜST APARTMANOK V. ÜTEM
CIRKÁLÓ TÁRSASHÁZ

Cirkáló társasház - Álmai nyaralója

Kedvező ár, egyediség, értékállóság.
Kiváló befektetési lehetőség siófok ikonikus épületében!

A PROJEKTRŐL

Cirkáló Társasház
Panoráma - Álmai nyaralója

Az Aranypart Ingatlanfejlesztő Alap 2010 óta folytat lakóingatlan fejlesztéseket Siófokon. 2016 nyarán kezdte meg a siófoki Ezüstparton a volt Ezüstpart Hotel 2 x 39 000 m2-es területének a rehabilitációját, 50 méterre a Balatontól, ahol a megfelelő ár-érték aránynak köszönhetően az elmúlt három évben 3 db. 72 lakásból álló társasház átépítését, értékesítését és átadását bonyolította, bonyolítja le. A IV. ütem értékesítése 2018 augusztusában indult, a CADET Társasházra keresztelt 103 lakásos 11 emelet magas épület apartmanjai 70% -ban elkeltek. A fejlesztés újabb állomásához érve idén áprilisban indítjuk az ikonikus Hotel Ezüstpart 222 darab lakássá való átalakítását és értékesítését

Amikor megvásároltuk a siófoki Ezüstpart Hotel ingatlanjait, Balázs Árpád polgármester úr és az akkori városvezetés arra kért bennünket, hogy mielőbb kezdjük el a terület rehabilitációját. Ő személy szerint és a lakosság is azt szeretné, ha megszűnne a „buliturizmus” az Ezüstparton. Helyette - ahogy azt a kész városrendezési terv is előirányozta - szeretnék, ha minőségi nyaralóknak, lakásoknak, szolgáltatásoknak adnánk otthont.

A terület teljes rehabilitációja megközelítőleg 20 milliárd forintba fog kerülni, melyet az összegre való tekintettel, csak fokozatosan, előre láthatólag 3-4 év alatt fogunk tudni az elvárható színvonalon megvalósítani. Időközben a város védetté nyilvánította a volt Ezüstpart Hotel épületét, mint a város arculatát, hangulatát meghatározó ikonikus épületet. Ez azt jelenti, hogy az eredeti homlokzatmintát meghagyva, de teljeskörűen felújíthatjuk az épületet, melynek keretében új elektromos, gépészeti és hőszigetelési munkákat fogunk elvégezni a házon.

Az épület a 2018-tól érvényes energetikai szabványoknak megfelelő, a lakások hűtése-fűtése a mai kor követelménye szerint hőszivattyús rendszerrel lesz kiépítve. A szintek megközelíthetőségét 4 lift fogja biztosítani. A 9. emeleten a Balatonon egyedülálló panorámával rendelkező 8 db luxus Penthouse lakás lesz újonnan kialakítva.
A felmerült keresleti igényeknek megfelelően 90% -ban kisméretű, 38m2 körüli alapterületű apartmanokat alakítunk ki, lehetővé téve a kedvező árképzést, ezáltal nagyobb számban tehetjük elérhetővé a kiscsaládosok és befektetők részére a lakásvásárlást ebben a páratlan panorámájú és tájolású egyedi épületben.

Mi az elvehetetlen panoráma, ha nem ez?

Megértjük, hogy nem engedélyeznek ma már ilyen nagy magasságú és tömegű épületet a Balatonon, de miért ne élvezhetné akár Ön is annak előnyeit, ha már a város főépítésze és a közgyűlés megmaradó épületnek, védett épületnek választotta ezt az izgalmas és emlékekkel teli épületet. Mi pedig a mai kor szabványainak és igényeinek megfelelő módon felújítjuk Önnek.
A szolgáltatási igényekre és a kikapcsolódásra való tekintettel, mindkét telken 1-1 nagy méretű, kb. 50-60 nm-es gyermek játszóteret és 1-1 kültéri felnőtt edzőparkot alakítunk ki. A IV. ütemben épülő CADET Társasházunk földszintjét (sarki 10 emeletes épület) értékesítettük egy gazdasági társaságnak, amely egész évben nyitva tartó fitnesz és wellness részleget fog megnyitni várhatóan már 2020 nyarán. Már most tárgyalásokat folytatunk olyan bérlőkkel, akik színvonalas surf és kite táborokkal, paddle, kajak, kenu, vízibicikli, elektromos kisautók, kerékpárok és rollerek bérbeadásával teszik élvezetesebbé az Ön nyaralását.

A CADET Társasház előtti területre megkaptunk egy 45 lakásos újépítésű tárasház jogerős építési engedélyét, melynek a földszintjén egy egész évben látogatható gyermekjátszóházat és egy éttermet alakítunk ki üzemeltetésre.
Az V. ütem Ezüstpart Apartmanok mellett található, korábban is üzemelő konyha teljes felújítása és korszerűsítése után egy időszakos grill éttermet építünk bérbeadásra, a lakók kényelmének biztosítása érdekében.
Ezekkel a szolgáltatásokkal, a magas műszaki színvonalú épületekkel és parkosított zöld területekkel méltó környezetet biztosítunk leendő tulajdonosaink számára. Az ingatlan előtt elhúzódó több, mint 3 km hosszú szabadstrandi terület parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit.


Kedvező ár, egyediség, értékállóság, kiváló befektetési lehetőség

Várható átadási határidő: 2021. július 15.

LAKÁSLISTA

Cirkáló TársasházCirkáló Társasház - Lakások listája

TETŐTERASZOK LISTÁJA

Cirkáló Társasház - Tetőteraszok listája
Cirkáló Társasház - Tetőteraszok listája

FIZETÉS ÜTEMEZÉS

Cirkáló Társasház

JOGCÍM

HATÁRIDŐ

ÖSSZEG

foglaló

az előszerződés letétkezelő által történő jóváhagyásáról való Eladói értesítést követő 2 banki napon belül

a vételár 10%-a (5% áfa)

I. vételárrészlet

az előszerződés letétkezelő által történő jóváhagyásáról való Eladói értesítést követő 2 banki napon belül

a vételár további 10%-a (5% áfa)

II. vételárrészlet

azt követő 15 napon belül, hogy az Eladó fényképpel igazolja, hogy a vételi ajánlat tárgyát képező lakásingatlan homlokzati nyílászárói beépítésre kerültek

a vételár 50%-(5% áfa)

III. vételárrészlet

azt követő 2 banki napon belül, hogy Eladó értesítést küld arról, hogy a vételi ajánlat tárgyát képező lakásingatlan műszaki átadás-átvételre alkalmas

a vételár 20%-a (5 % áfa)

IV. vételárrészlet

a végleges adásvételi szerződés megkötését követő 3 banki napon belül

a vételár 10%-a (5% áfa)

Amennyiben a honlapon feltüntetett fizetési ütemezésről eltérőn szeretné megvásárolni az ingatlant minden esetben vegye fel értékesítő kollégáinkkal a kapcsolatot.

LETÖLTHETŐ TARTALOM

Cirkáló Társasház

MŰSZAKI TARTALOM

LETÖLTÉS

ELŐADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS MINTA

LETÖLTÉS

VÉTELI SZÁNDÉKNYILATKOZAT

LETÖLTÉS

GALÉRIA

Cirkáló Társasház

HELYSZÍNRAJZ

Cirkáló Társasház
Helyszínrajz - Cirkáló Társasház

HÍREK

Cirkáló Társasház

Felfűtötte a nyaralópiacot a klímaváltozás

(forrás: nlc.hu)

Siófok a legnépszerűbb úti cél

(forrás: aquamagazin)

KAPCSOLAT

Cirkáló Társasház

Kérések és kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésére,

munkanapokon 9-17 óra között.

Kókai Katalin

értékesitő

ertekesites(kukac)divinus.hu

(+36) 30 408 5875